Welkom op de website van de HKBC

Welkomswoord van de voorzitter van de HKBC - Henk Maas


Welkom op de website van de HKBC, de Holland Kadett B Club. Deze vereniging is in 1999 opgericht door mensen die het model Opel Kadett B en Olympia A, zien als een auto die het waard is, om te behouden voor de toekomst. In de loop van de jaren zijn deze 2 Opel modellen uitgegroeid tot ware klassiekers.

Vroeger zag je ze op iedere straathoek, het waren deze 2 modellen die Nederland mobiel maakte van 1965 tot eind 1973. Tegenwoordig zijn het auto's die je nauwelijks tegenkomt. Kom je ze tegen, dan zie je altijd mensen die glimlachen om deze auto!

De HKBC is opgericht om liefhebbers van de Kadett B en Olympia A modellen bij elkaar te brengen. Samen proberen we deze auto's nog jarenlang op de weg te houden. Dit doen we niet alleen door technische ondersteuning, maar ook door het organiseren van activiteiten voor de leden. Tegenwoordig ontmoeten we elkaar steeds vaker op internet. Zo kom je ons tegen op Facebook en Instagram. Maar ook ons vertrouwd forum en nieuwe website zijn steeds te raadplegen.

We organiseren elk jaar verschillende activiteiten zoals meetings en toerritten. Het hoogtepunt is zonder twijfel de voorjaarsmeeting, hier komen elk jaar rond de 50 Kadett B's en Olympia A's bij elkaar.

Henk Maas - Voorzitter HKBCBedankt voor de belangstelling in onze vereniging en wie weet ontmoeten we elkaar op een van onze activiteiten.Henk Maas -
Voorzitter Holland Kadett B Club